agenda waterput instores

waterput instore: moss zaterdag 1 april aanvang 13.30 uur entree gratis

De Utrechtse band Moss speelt op zaterdag 1 april live in popspeciaalzaak De Waterput in Bergen op Zoom. Ze spelen er songs van Strike, hun vijfde album dat louter vijfsterrenrecensies ontving. ‘Het even toegankelijke als avontuurlijke Strike is behalve het beste Moss-album een hoogtepunt in de Nederlandse rockmuziek van de laatste vijf jaar’, aldus Gijsbert Kamer in de Volkskrant. De oorspronkelijk Zeeuwse zanger/voorman Marien Dorleijn schreef eerst alle liedjes en nam die vervolgens samen met de band in tien dagen tijd op in de Antwerpse studio van dEUS. Die nieuwe werkwijze én het productionele toezicht van Arne van Petegem (Styrofoam) heeft een memorabel sterke plaat vol indiepop, sterke gitaarpartijen, funky baslijnen en swingende elektronica opgeleverd. 

Klick voor meer info

waterput instore: record store day
zaterdag 22 april aanvang 9.00 uur entree gratis

Ook dit jaar is het weer Record Store Day. We zijn druk bezig om net als de vorige jaren een mooi programma samen te stellen. Hou onze website, nieuwsbrief en facebook pagina in de gaten.

waterput instore: Ayreon Signeersessie
zaterdag 29 april aanvang 15.00 uur entree gratis

 28 april komt het nieuwe album van Ayreon "Source" uit. Deze is beschikbaar als: 2cd + dvd of 4cd + DVD + Book of als dubbel LP. De dag na de release komt Arjen Lucassen naar de winkel om zijn nieuwe release te signeren.

ga dat zien in gebouw-T
door de waterput warm aanbevolen!!

FZN: Death Alley, Simius e.a.
vrijdag 31 maart aanvang: 20.30 uur entree: €7,50

FZN, oftewel Festival Zonder Naam, is de avond voor liefhebbers van harde alternatieve rock. Hier geniet je van opkomende bands en al gevorderde artiesten. Deze editie Death Ally, Hunterstreet, ANNIKA en Simius.

bestel kaarten

the cure + editors tribute & waterput swing
zaterdag 8 april aanvang: 21.00 uur entree: €16,50

The ObsCURE en reEditors brengen je favoriete bands naar Gebouw-T. Een avond genieten van de beste klassiekers van deze twee topbands, en daarna dansen op de fijnste muziek gedraaid door de DJ's van Waterput Swing!

bestel kaarten

indian askin
vrijdag 21 april aanvang: 21.00 uur entree: €10,50

Psychedelische punkrockband Indian Askin is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. 3FM en DWDD zijn fan, en kortgeleden wonnen ze een Edison voor beste nieuwkomer. 

bestel kaarten

puur singer-songwriter & spoken word
zaterdag 22 april aanvang: 19.30 uur entree: €15,-

PUUR is hét singer-songwriter en spoken word festival van Gebouw-T. Deze editie zijn er o.a. optredens van Mister & Mississippi, Bent Van Looy en Tamino. Nieuw is het onderdeel spoken word.

bestel kaarten

het zesde metaal
zaterdag 13 mei aanvang: 21.00 uur entree: €10,-

Het Zesde Metaal is in thuisland België uitgegroeid tot een instituut. In december 2016 verkozen de luisteraars van Radio 1 evergreen ‘Ploegsteert’ tot het beste Belgische nummer aller tijden. Tijd om Nederland te veroveren!

bestel kaarten

dr. lektroluv
vrijdag 19 mei aanvang: 22.00 uur entree: €16,50

De dokter is terug! Met zijn groene masker en zilveren pak weet hij de beste elektro klassiekers aan elkaar te draaien. Verwacht een avond vol Boyz Noize, Tiga, Miss Kittin en ga zo maar door. Dat wordt dansen!

bestel kaarten

DAAN
zaterdag 23 SEPTEMBER aanvang: 21.00 uur entree: €16,50

Gruizige gitaren, knettertrompetten en onbeschofte synths. De Vlaamse formatie DAAN ken je van hun hit Swedish Designer Drugs. Sinds vorig jaar is er een nieuw album: Nada. 

bestel kaarten

naar de volledige agenda van gebouw-t

Bijf op de hoogte van releases en aanbiedingen via onze nieuwsbrief

Bosstraat 36, 4611 ND, Bergen op Zoom Tel.: 0164-237418 email: info@waterput.nl