agenda waterput instores

waterput instore: ABSYNTHE MINDED
zaterdag 21 OKTOBER aanvang 14.00 uur entree gratis

Terug van weggeweest: Absynthe Minded. Op zaterdag 21 oktober speelt de heropgerichte band uit Gent live een instore in popspeciaalzaak De Waterput. Na een aantal soloprojecten begon het bandgevoel opnieuw te kriebelen. Nu is er een nieuw album: Jungle Eyes. Prachtige popsongs waarin kruisbestuivingen naar zowel Americana als een klein beetje jazz zitten opgesloten. Een paar jaar geleden was het lang naar een nog populairdere band zoeken in Vlaanderen. Absynthe Minded won er vele 4 MIA’s (Music Industry Awards) voor beste groep, beste albums, beste singles en de beste act in de categorie alternatieve rock. Met de songs op het nieuwe album gaat de band uit Gent ongetwijfeld opnieuw scoren. De instore op 21 oktober vangt aan om 14.00 uur, de toegang is gratis
Willem Jongeneelen

waterput instore: Tin Fingers
zaterdag 18 november aanvang 15.30 uur entree gratis

Deze band uit Antwerpen zit op het fameuse Waste My Records platenlabel wordt vaak vergeleken met US artiesten als MacDeMarco, Kevin Morby, Connan Mockasin & Grizzly Bear. Zie ook de nieuwe videoclip! https://www.youtube.com/watch?v=GQREizbvPTE

ga dat zien in gebouw-T
door de waterput warm aanbevolen!!

moss
vrijdag 20 oktober aanvang: 21.00 uur entree: €16,50

10 jaar na het uitbrengen van hun eerste album "The Long Way Back" heeft Moss hun vijfde album, genaamd Strike, uitgebracht. Ook wel omschreven als de beste plaat uit de geschiedenis van de Nederlandse Rockmuziek.

bestel kaarten

velvet underground & nico
vrijdag 27 oktober aanvang: 21.00 uur entree: €17,50

50 jaar geleden debuteerde The Velvet Underground met The Velvet Underground & Nico. Vanavond wordt deze plaat integraal gespeeld door een all-star gelegenheidsformatie bestaande uit Carol van Dyk (Bettie Serveert), Maurits Westerik, Henk Koorn (Hallo Venray), Jerry Hormone en The Tambles

bestel kaarten

my generation invitation to earth & fire
zaterdag 4 november aanvang: 21.00 uur entree: €16,50

My Generation is de dansavond met het beste uit 50 jaar popmuziek met een rauw randje. Dit betekent dat voor, tijdens en na het optreden van Invitation to Earth & Fire er ook nog eens gedanst kan worden. 

bestel kaarten

The kik
vrijdag 10 november aanvang: 21.00 uur entree: €18,50

Het geluid van het nieuwe album 'Stad en Land' is minder beat en meer pop, in de sfeer van het oude werk van Boudewijn de Groot. Stad en Land is nog steeds beïnvloed door het tijdloze jaren 60 geluid, maar verrijkt met nog meer emotie en humor.

bestel kaarten

doro
zondag 12 november aanvang: 20.00 uur entree: €26,50

Op 24 juni 2016 bracht DORO haar langverwachte nieuwe live DVD / BD / CD ‘’Strong & Proud – 30 Years Of Rock And Metal’’ uit. Ter ere daarvan volgt een tour van de metal goddess, met een stop bij Gebouw-T

bestel kaarten

streaming rock festival
vrijdag 17 november aanvang: 20.00 uur entree: €11,50

De alweer 3e editie van Streaming Rock Festival strijkt dit keer neer in Gebouw-T. Deze editie hebben we het beste van de regionale rockscène van de afgelopen decennia een plek gegeven. Met o.a. Gomer Pyle en Duke John.

bestel kaarten

made in belgium: millionaire e.a.
zaterdag 18 november aanvang: 20.30 uur entree: €20,-

LBij Made In Belgium komt een fijne selectie Belgische bands naar Gebouw-T! Ook dit jaar heeft Gebouw-T weer mooie acts voor je weten te strikken, die op twee verschillende podia op gaan treden.

bestel kaarten

spinvis
zaterdag 25 november aanvang: 21.00 uur entree: €20,-

Zijn nieuwste album "Trein Vuur Dageraad" kwam 28 april uit. De plaat begon met een opname op een Iphone, een kort melodietje waarmee een zaadje werd geplant waar het album uitgroeide. "Hallo Maandag" kwam 3 februari als voorbode op het album.

bestel kaarten

new cool collective
zaterdag 2 december aanvang: 21.00 uur entree: €17,50

Opgericht in 1993 maar nog steeds actief, de jazzdance van de jaren 90 heeft zich omgevormd tot een eigen stijl met energieke, dansbare muziek. New Cool Collective heeft in de 25 jaar dat ze bestaan niet stil gezeten.

bestel kaarten

festival zonder naam
zaterdag 6 januari aanvang: 20.00 uur entree: €10,-

Festival Zonder Naam staat voor een fijne selectie aan alternatieve rock! Deze editie met o.a. Paceshifters en Canshaker Pi. De afterparty wordt verzorgd door Yannick en Matthijs van Verdampt!

bestel kaarten

naar de volledige agenda van gebouw-t

BLijf op de hoogte van releases en aanbiedingen via onze nieuwsbrief

Bosstraat 36, 4611 ND, Bergen op Zoom Tel.: 0164-237418 email: info@waterput.nl