agenda waterput instores

waterput instore: Intergalactic Lovers
zaterdag 16 December aanvang 14:30 entree gratis

Al vele jaren is Intergalactic Lovers een vaste waarde binnen de indie popscene in België en ver daarbuiten. Met een gratis toegankelijk intiem instore-optreden in popspeciaalzaak De Waterput komt de groep op zaterdag 16 december hun derde album voorstellen: Exhale. De band met zangeres Lara Chedraoui (met Libanees bloed) als sterke midvoor nam de plaat in Engeland op met topproducer Gil Norton (Pixies, Foo Fighters, The Triffids etc.). Het resultaat is helder en uitermate radiovriendelijk. Dat betekent dat er aan de reeks eerdere successen (in België scoorde de groep op onder meer Studio Brussel al een pak hits) zeker een aantal zullen worden toegevoegd. Opener Between The Lines bezit een uptempo ritme, een na één keer niet meer uit je hoofd te branden gitaarlijntje, een basloopje dat aan de jaren tachtig refereert en dan is er uiteraard ook nog eens die geweldige stem van Lara: ‘This great desire, has brought me to the greatest of fires.’ Lara zingt over de juiste balans zoeken in een mensenleven. Ondanks een paar donkere kantjes ademt ze ook positivisme uit, vooral als ze op een podium staat te stralen. Hoog tijd voor meer Nederlandse aandacht. De instore op 16 december in De Waterput vangt aan om ..:.. uur, de toegang is gratis. Willem Jongeneelen

ga dat zien in gebouw-T
door de waterput warm aanbevolen

dEF AMERICANS
VRIJDAG 15 DECEMBER aanvang: 21.00 uur entree: €16,50

Def Americans brengen met hun optreden de swing en sfeer van Johnny Cash 50 jaar na zijn eerste hits terug op het podium. De beste Johnny Cash tribute band van Nederlandse bodem. 

bestel kaarten

festival zonder naam
zaterdag 6 januari aanvang: 20.00 uur entree: €10,-

Festival Zonder Naam staat voor een fijne selectie aan alternatieve rock! Deze editie met o.a. Paceshifters en Canshaker Pi. De afterparty wordt verzorgd door Yannick en Matthijs van Verdampt!

bestel kaarten

flying horseman
donderdag 25 januari aanvang: 21.00 uur entree: €5,-

De laatste jaren groeide het Antwerpse Flying Horseman uit tot een unieke band met een volledig eigen, zinnenprikkelende sound. De band presenteert Rooms / Ruins, hun vijfde studio-album.

bestel kaarten

JOHAN DERKSEN KEEPS THE BLUES ALIVE
DONDERDAG 1 MAART aanvang: 20.30 uur entree: €24,-

Johan Derksen Keeps The Blues Alive neem je mee naar begin jaren zestig, toen The British Invasion de wereld veroverde.

bestel kaarten

ultimate eagles
donderdag 29 maart aanvang: 21.00 uur entree: €26,50

Geen show ter wereld komt zo dichtbij een origineel Eagles optreden. Ultimate Eagles brengen de geschiedenis van één van de beste bands ter wereld, met de hits en onbekender werk. 

bestel kaarten

tribute2bobmarley by rootsriders
zaterdag 14 april aanvang: 21.00 uur entree: €19,-

Europa's nummer 1 Marley tribute keert terug met een hommage aan de legendarische liveplaat Babylon By Bus uit 1978. 40 jaar na de release geldt dit album nog altijd als 1 van de beste live-registraties ooit uitgebracht. 

bestel kaarten

the pink floyd show
zaterdag 28 april aanvang: 21.00 uur entree: €20,-

Het zo secuur mogelijk benaderen van het origineel; Dat is wat de naam Pink Floyd Sound doet vermoeden, maar dat is ook waar de groep inmiddels zijn bekendheid aan ontleent. 

bestel kaarten

naar de volledige agenda van gebouw-t

BLijf op de hoogte van releases en aanbiedingen via onze nieuwsbrief

Bosstraat 36, 4611 ND, Bergen op Zoom Tel.: 0164-237418 email: info@waterput.nl