agenda waterput instores

ga dat zien in gebouw-T
door de waterput warm aanbevolen

ROB TOGNONI
VR 24 FEBRUARI

Rob Tognoni en zijn gitaar betreden de afgelopen 35 jaar wereldwijd diverse podia. De gitarist heeft acts geopend voor grote namen – Roy Buchanan, Stevie Ray Vaughan’s mentor Lonnie Mack, Joe Walsh van de Eagles, deelde het podium met Peter Green, Sting, ZZ Top, Bo Diddley. Hij heeft Australië vertegenwoordigd op de Royal Wedding-vieringen van Prince Frederik & Prinses Mary van Denemarken, opgetreden voor FIFA World Cup Football in Kaiserslautern, gespeeld van zwaarbeveiligde gevangenissen in Australië tot Mozart’s House in Wenen plus talloze andere ervaringen die zijn vaardigheden hebben aangescherpt.

BESTEL KAARTEN

ROOSBEEF
ZA 25 FEBRUARI

Roosbeef is in 2005 opgericht door frontvrouw Roos Rebergen en drummer Tim van Oosten. Met ‘Ze Willen Wel Je Hond Aaien, Maar Niet Met Je Praten’ (2008) is de pers unaniem: dit debuut zou geschiedenis schrijven. Hoewel er geen officiële singles uit het album worden opgetrokken, schopt het openingsnummer ‘Onder Invloed’ het tot radiohit in Nederland. Al sinds haar eerste worp in 2008 slaagt Rebergen erin om de simpele dingen des levens subliem te verwoorden.

bestel kaarten

JOY DIVISION UNDERCOVER

Wat in 2007 onder de vlag “Closer to Curtis” als eenmalig project startte ,naar aanleiding van de film “Control” van Anton Corbijn, liep uit tot een steeds maar populairder wordend project dat heden ten dage onder de nieuwe naam “Joy Division Undercover” de wereld verovert.

bestel kaarten

EEK-A-MOUSE (REGGAE T FESTIVAL)
ZA 4 MAART

Een avond vol Reggae in T, dat noem je dan natuurlijk Reggae T Festival. Deze editie staat Eek-A-Mouse als headliner op het programma!

Vanaf de eerste minuut dat je Eek-A-Mouse hoort weet je het zeker, hem ga je nooit meer vergeten. En waarschijnlijk herken je hem al wel van zijn unieke vocale stijl. Deze herkenbaarheid komt deels door zijn nasale, hoge stem, maar ook door zijn ‘biddy beng-beng, biddy meng-meng’-scatting. Wat Eek-A-Mouse echt boven de grotere laat stijgen is niet alleen zijn stem, ook zijn melodieën en muziek zijn weergaloos. Eek-A-Mouse is bekend van hits, zoals: ‘The Freak’, ‘You are the one that I need’ en ‘Wa-Do-Dem’. Een mustsee als je van reggae houdt.

BESTEL KAARTEN

naar de volledige agenda van gebouw-t

BLijf op de hoogte van releases en aanbiedingen via onze nieuwsbrief

Bosstraat 36, 4611 ND, Bergen op Zoom Tel.: 0164-237418 email: info@waterput.nl