agenda waterput instores

ga dat zien in gebouw-T
door de waterput warm aanbevolen

SPO DEE O DEE
VRIJDAG 10 JANUARI aanvang: 21:00 uur entree: € 22,25

Spo Dee O Dee is weer terug! De Amsterdamse band, vernoemd naar een cocktail van rode wijn en bourbon, werd in 1988 opgericht door gitarist Ross Curry, bassist Ralph Brink en drummer Jan Holtman. Ze behoorde in de jaren 90 tot de voorhoede van het Nederlandse popcircuit. In 1995 besluiten ze dat het mooi geweest is en spelen ze voor het laatst. Op 10 januari heeft Gebouw-T de primeur van deze reünie.

bestel kaarten

KING OF THE WORLD
VRIJDAG 17 JANUARI aanvang: 21:00 uur entree: € 16,25

King of the World is terug en hoe! Een nieuwe gitarist, nieuwe songs en een nieuw album. De bluesband heeft zichzelf herontdekt en de klasse en energie druipt er wederom vanaf. Op vrijdag 17 januari komt King of the World naar Gebouw-T.

bestel kaarten

MERCY JOHN (ANY MINUTE NOW!)
DONDERDAG 23 JANUARI aanvang: 20:30 uur entree: € 11,00

De Brabantse singer-songwriter Mercy John debuteerde in 2016 met This Ain’t New York, een album waarmee hij veel lovende recensies ontving. Met zijn eerlijke americana en Ryan Adams-achtige stemgeluid veroverde hij al snel het Nederlandse rootscircuit. Muziekjournalist Willem Jongeneelen haalt Mercy John met Any Minute Now! naar Gebouw-T!

bestel kaarten

FULCO (ANY MINUTE NOW!)
DONDERDAG 6 FEBRUARI aanvang: 20:30 uur entree: € 10,00

Ze is er. De Nederlandstalige popplaat waarvan FULCO al tien jaar wist dat ze er moest komen. De in Brussel opgegroeide Gentse Nederlander verzamelde al die tijd krabbels en woorden. Hij speelde bij BeraadGeslagen, STADT en De Beren Gieren, maar schreef en zong ondertussen ook alle mogelijke versies van zijn eigen nummers. Hij trok erop uit, zocht en bleef zoeken, en wist waar hij wilde zijn toen hij er eindelijk belandde. En dat is hier. 

bestel kaarten

SHHT (ANY MINUTE NOW!)
ZATERDAG 29 FEBRUARI aanvang: 21:00 uur entree: € 9,75

Shht: geflipte noisepop  uit het Vlaamse Gent. De heren omschrijven hun geluid zelf als “The Beatles featuring Kanye West“. Na felgesmaakte passages op Best Kept Secret en Pukkelpop stelt Shht hun 2e album voor. ‘Shht would like to talk about you!’. Shht speelt niet alleen chaos, maar ook geflipt strak. Bij deze dus een nieuwe kans voor diegenen die Shht nog nooit live zagen. Be prepared…

bestel kaarten

NOORDKAAP
ZATERDAG 14 MAART aanvang: 21:00 uur entree: € 17,25

Twintig jaar na de slotconcerten in de AB en dertig jaar na het winnen van HUMO’s Rock Rally is Noordkaap weer samen. In de bezetting waarmee de Nederlandstalige band hun grootste hits en beste albums maakte: dus met Lars Van Bambost op gitaar, Erik Sterckx op bas, Nico Van Calster op drums, Wim De Wilde op toetsen en Stijn Meuris op zang.

bestel kaarten

THERAPY?
DONDERDAG 26 MAART aanvang: 20:30 uur entree: € 27,25

Sinds de release van hun eerste single Meat Abstract in 1990 heeft de Noord-Ierse rockband Therapy? zeven platenlabels, drie drummers en een cellist versleten, zagen ze de opkomst van de mobiele telefoon, een pc op elk bureau, het internet, een Europese munt, wifi, het komen en gaan van grunge, emo en nu-metal en brachten intussen maar liefst vijftien albums uit en verkocht het bij elkaar 3 miljoen platen. In 2020 viert Therapy? hun dertigjarig bestaan met een speciaal compilatiealbum en een jubileumtour. Verwacht deze avond alle hits als Diane, Nowhere, Trigger Inside, Die Laughing, illustere b-kantjes en wellicht zelfs nieuw materiaal. Op donderdag 26 maart komt deze alt-metal grootheid naar Bergen op Zoom!

bestel kaarten

PROCOL HARUM
DONDERDAG 17 SEPTEMBER aanvang: 20:30 uur entree: € 47,25

Wie kent niet de prachtige nummer-1-hit A Whiter Shade of Pale van de Britse legendarische band Procol Harum? De muzikanten, sinds het begin van de jaren zestig bij elkaar, gaan de geschiedenis in als de wegbereiders van de progressieve rock. De samenstelling van de band is in de loop van de jaren vaak veranderd, maar zanger & pianist Gary Brooker en tekstschrijver Keith Reid zijn constanten. Ook maakt bijvoorbeeld de legendarische gitarist Robin Trower af en aan deel uit van Procol Harum.

bestel kaarten

naar de volledige agenda van gebouw-t

BLijf op de hoogte van releases en aanbiedingen via onze nieuwsbrief

Bosstraat 36, 4611 ND, Bergen op Zoom Tel.: 0164-237418 email: info@waterput.nl