agenda waterput instores

ga dat zien in gebouw-T
door de waterput warm aanbevolen

MOSS
Vr 23 DECEMBER

Moss is terug! De elfstedentocht is te onzeker. Een nieuwe James Bond te zeker. Moss is meer als die reizende oom. Je weet nooit wanneer hij langs komt, maar als ie er is hangt iedereen meteen aan zijn lippen. Met sterk nieuw album 'HX' onder de arm komen ze naar Gebouw-T. Support: L.A.J.

BESTEL KAARTEN

Crazy Little Things
VR 06 & ZA 07 JANUARI

Op 21 oktober 2021 startte Crazy Little Things met de theatertour ‘Queen: The Story’ in Theater De Maagd. Hierna zal de band door heel Nederland reizen voor de theatertour en geen concerten geven in andere poppodia of festivals. Daarom zijn wij blij dat de band er voor kiest een exclusief nieuwjaarsconcert in hun thuisbasis, Gebouw-T.

BESTEL KAARTEN

JULIAN SAS
VR 13 JANUARI

Een rasartiest, zo kan je bluesrocker Julian Sas gerust omschrijven. Gestart in 1994 en nog steeds een van de betere bluesartiesten. Je weet dat dit een goede avond gaat worden. Sinds maart 2022 is er een nieuw album uit, Electracoustic.

BESTEL KAARTEN

FOR I AM KING + ANOTHER NOW
ZA 28 JANUARI

De Nederlandse metalband FOR I AM KING maakt zich klaar voor de release van hun gloednieuwe volledige studioalbum ‘Crown’ – de eerste release van de band sinds het tweede album ‘I’ uit 2018. Het vijftal biedt moderne, complexe en furieuze, maar altijd pakkende metal met hypnotiserende melodieën, gedreven door de unieke zang van frontvrouw en eyecatcher Alma Alizadeh. Het komende album wordt uitgebracht op 19 januari 2023 en dient als de spreekwoordelijke kroon op de tienjarige carrière van het kwintet. Support: Another Now.

bestel kaarten

ROB TOGNONI
VR 24 FEBRUARI

Rob Tognoni en zijn gitaar betreden de afgelopen 35 jaar wereldwijd diverse podia. De gitarist heeft acts geopend voor grote namen – Roy Buchanan, Stevie Ray Vaughan’s mentor Lonnie Mack, Joe Walsh van de Eagles, deelde het podium met Peter Green, Sting, ZZ Top, Bo Diddley. Hij heeft Australië vertegenwoordigd op de Royal Wedding-vieringen van Prince Frederik & Prinses Mary van Denemarken, opgetreden voor FIFA World Cup Football in Kaiserslautern, gespeeld van zwaarbeveiligde gevangenissen in Australië tot Mozart’s House in Wenen plus talloze andere ervaringen die zijn vaardigheden hebben aangescherpt.

BESTEL KAARTEN

ROOSBEEF
ZA 25 FEBRUARI

Roosbeef is in 2005 opgericht door frontvrouw Roos Rebergen en drummer Tim van Oosten. Met ‘Ze Willen Wel Je Hond Aaien, Maar Niet Met Je Praten’ (2008) is de pers unaniem: dit debuut zou geschiedenis schrijven. Hoewel er geen officiële singles uit het album worden opgetrokken, schopt het openingsnummer ‘Onder Invloed’ het tot radiohit in Nederland. Al sinds haar eerste worp in 2008 slaagt Rebergen erin om de simpele dingen des levens subliem te verwoorden.

bestel kaarten

JOY DIVISION UNDERCOVER

Wat in 2007 onder de vlag “Closer to Curtis” als eenmalig project startte ,naar aanleiding van de film “Control” van Anton Corbijn, liep uit tot een steeds maar populairder wordend project dat heden ten dage onder de nieuwe naam “Joy Division Undercover” de wereld verovert.

bestel kaarten

EEK-A-MOUSE (REGGAE T FESTIVAL)
ZA 4 MAART

Een avond vol Reggae in T, dat noem je dan natuurlijk Reggae T Festival. Deze editie staat Eek-A-Mouse als headliner op het programma!

Vanaf de eerste minuut dat je Eek-A-Mouse hoort weet je het zeker, hem ga je nooit meer vergeten. En waarschijnlijk herken je hem al wel van zijn unieke vocale stijl. Deze herkenbaarheid komt deels door zijn nasale, hoge stem, maar ook door zijn ‘biddy beng-beng, biddy meng-meng’-scatting. Wat Eek-A-Mouse echt boven de grotere laat stijgen is niet alleen zijn stem, ook zijn melodieën en muziek zijn weergaloos. Eek-A-Mouse is bekend van hits, zoals: ‘The Freak’, ‘You are the one that I need’ en ‘Wa-Do-Dem’. Een mustsee als je van reggae houdt.

BESTEL KAARTEN

naar de volledige agenda van gebouw-t

BLijf op de hoogte van releases en aanbiedingen via onze nieuwsbrief

Bosstraat 36, 4611 ND, Bergen op Zoom Tel.: 0164-237418 email: info@waterput.nl