ga dat zien in gebouw-T
door de waterput warm aanbevolen

Zimmerman   press pic 2024 (Groot)

ZIMMERMAN
DO 28 MAART

Solo-project van de bassist van Balthazar. Toegankelijke nummers die, door de fraaie strijkers-arrangementen meer dan eens aan de klassieke popsongs van Burt Bacharach doen denken.

BESTEL KAARTEN

80's VERANTWOORD
VR 29 MAART

Herontdekt dé credible knallers van de jaren ’80 bij 80’s Verantwoord! The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug op de dansvloer in Bergen op Zoom! ✨ De DJ’s zoeken de grens op tussen topplaten, corny hits en lang vergeten underground classics waarop de beste ‘80s dansmoves uit de kast mogen, Doe Maar. En wat zijn de jaren ’80 zonder de Atari en Nintendo? Precies, zoals Bon Jovi zonder lokken: een kale boel, dus neemt 80’s Verantwoord ze beide mee om mee te spelen.

BESTEL KAARTEN
ReggaeT Tijdlijn

REGGAE-T FESTIVAL: TWINKLE BROTHERS EN MEER!
ZA 30 MAART

Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol met de beste reggaemuziek. Geniet van de meeslepende ritmes en de positieve vibes die deze unieke muziekstijl met zich meebrengt. Dit jaar met Twinkle Brothers, Meta and the Cornerstones en Eazzup! Mis het niet en ervaar de energie en gemeenschapsgeest van reggae in Gebouw-T.

BESTEL KAARTEN
Raymond van het Groenenwoud (Groot)

RAYMOND VAN HET GROENEWOUD
ZA 30 MAART

Locatie: Theater De Maagd
Tijdens het optreden vertoont Raymond zijn uitgebreide repertoire van vijftig jaar, bestaande uit zowel oud als nieuw werk. Dit brengt alle facetten van zijn kunstenaarschap tot uiting, want Raymond is niet enkel een zanger, gitarist en pianist die kan rocken én romantische ballads zingen, maar tevens een briljante en geestige tekstschrijver. Als entertainer weet hij zijn publiek te betoveren, of ze nu voluit meezingen met zijn welbekende hits uit het verleden of aandachtig luisteren wanneer hij één van zijn ballads speelt. Zijn nieuwere werk weet echter ook de aandacht van iedereen vast te houden.

BESTEL KAARTEN
Halo

HALO - DEPECHE MODE TRIBUTE
DO 04 APR

‘Depeche Mode’ veroverde de wereld in de jaren tachtig met hun new wave synthpopstijl en de dynamische frontman Dave Gahan die hit na hit leverde met klassiekers als ‘Personal Jesus’, ‘Enjoy the Silence’ en ‘Just can’t get Enough’. Hun muziek heeft de tand des tijds doorstaan ​​en de Amerikaanse tributeband ‘HALO’ heeft nu de taak op zich genomen om het verhaal opnieuw te vertellen aan een nieuwe generatie fans en levert het, met het grote podium en de energieke prestaties waar Depeche Mode bekend om staat.

BESTEL KAARTEN
HENNY rootsriders Socials8

ROOTSRIDERS - HENNY VRIENTEN
VR 12 APR

Rootsriders werden ooit door de BBC uitgeroepen tot ’s werelds beste Bob Marley tributeband. Ze touren al jaren en staan bekend om hun energieke optredens. Deze in Amsterdam gevestigde Nederlands/Caribische band werd opgericht ter herdenking van de 25ste sterfdag van Bob Marley. In de loop der jaren is de groep met leadzanger Mo Ali uit Soedan niet alleen een vast onderdeel geworden van de Nederlandse muziekscene, maar heeft de band ook over de hele wereld opgetreden, van het Caribisch gebied tot Istanbul en van New York tot Johannesburg. Daar hadden ze de eer om op te treden tijdens de rustshow van de FIFA Wereldbekerfinale 2010 voor meer dan 100.000 mensen.

BESTEL KAARTEN
Ks Choice 2024 by Frank Clauwers   Theater zw

K's CHOICE
DO 18 APR

Locatie: Theater De Maagd
Sam en Gert Bettens, het kloppend duohart van K’s Choice, hebben zo pas de 30ste kaars op hun carrièretaart uitgeblazen, maar hun muzikale honger is nog lang niet gestild. Na een indrukwekkende reeks van uitverkochte verjaardagsconcerten op binnen- en buitenlandse rockpodia in 2023, keren ze nu terug naar een akoestische setting waar hun stemmen en melodieën nog meer tot hun recht komen. Begin jaren 90 begonnen Sam en Gert met z’n tweetjes op een klein podium. Nu, 30 jaar later, keren ze terug naar een intieme opstelling, in trio, samen met multi-instrumentalist Tom Lodewyckx, voor een avondvullend programma waarbij ze welig zullen grasduinen in hun rijkgevuld repertoire.

BESTEL KAARTEN

naar de volledige agenda van gebouw-t

BLijf op de hoogte van releases en aanbiedingen via onze nieuwsbrief

Bosstraat 36, 4611 ND, Bergen op Zoom Tel.: 0164-237418 email: info@waterput.nl