agenda waterput instores

ga dat zien in gebouw-T
door de waterput warm aanbevolen

POPMONUMENT: EEFJE DE VISSER e.a.
ZA 10 SEPTEMBER

PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, presenteert de eerste naam voor de editie van Bergen op Zoom op zaterdag 10 september. Nederlands succesvolle artiest Eefje de Visser is de headliner van het festival. Ook op het programma: YĪN YĪN, Pink Oculus, Personal Trainer, Bnnyhunna, Bob Uit Zuid, Matteo Myderwyk, DJ St. Paul, Doodswens, French II, Milio, Robbing Banks  Aafke Romeijn en Kenny Anders.

De kaartverkoop is direct van start. Voor een kaartje betaal je 35,00 euro inclusief servicekosten.

BESTEL KAARTEN

JOHN WAITE
DO 15 SEPTEMBER

John Waite brengt zijn 40-jarige carrière naar Gebouw-T! De Britse zanger, bekend als frontman van The Baby’s en Bad English heeft gedurende zijn loopbaan talloze hits gescoord zoals Isn’t It Time en Everytime I Think Of You (met The Baby’s), Time Stood Still en When I See You Smile (met Bad English) en Missing You (als John Waite solo).

BESTEL KAARTEN

NEW COOL COLLECTIVE
VR 16 SEPTEMBER

De achtkoppige, altijd goedgeklede band, New Cool Collective toerde al over de hele wereld. De band won vele awards en weet met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo iedereen aan te steken. Afgelopen jaar bracht de band het album Dansé Dansé. In november verschijnt het vervolg op de samenwerking met Matt Bianco getiteld: High Anxiety.

BESTEL KAARTEN

Glitterpaard (Any Minute Now!)
DO 29 september

Het debuutalbum van Glitterpaard is verschenen op 25 maart en in november komt er een eerste single uit. Glitterpaard brengt jou een gelaagde, heerlijk complexe plaat met vele kleuren. Van
intieme, melancholische popsongs tot luide, smerige rockers die niemand onberoerd laat.
…en veel glitters. Glitterpaard bestaat uit leden van Mintzkov, Wardrobe, Millionaire, Portland en Marble Sounds.

bestel kaarten

80'S VERANTWOORD
ZA 01 OKTOBER

Herontdekt dé credible knallers van de jaren ’80 bij 80’s Verantwoord! The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug op de dansvloer in Bergen op Zoom!

BESTEL KAARTEN

DANS DANS
DO 06 OKTOBER

Dans Dans is terug! Amper een jaar na de release van hun veelgeprezen album ‘Zink’, zijn we heel blij om nieuw werk van dit onnavolgbare trio te delen. Na een album release en een opeenvolgende tournee die door de pandemie in het water viel, bedachten de jongens van Dans Dans dat het creëren van nieuwe muziek de beste uitweg zou zijn uit de impasse. Na het horen van de eerste resultaten kunnen we niet anders dan hen gelijk te geven.

bestel kaarten

TIM KNOL & THE WANDERING HEARTS
ZA 15 OKTOBER

Tim Knol voelt zich beter dan ooit. Fit en fris. En daar hoort een plaat bij. ‘Lightyears Better’. Een album over verandering Als een verslag van de afgelopen periode waarin Tim het roer omgooide en zichzelf opnieuw uitvond. Hoe Klinkt dat? Gelukkig zoals je van Tim gewend bent. Old skool Knol. Same sound, different suit.

bestel kaarten

naar de volledige agenda van gebouw-t

BLijf op de hoogte van releases en aanbiedingen via onze nieuwsbrief

Bosstraat 36, 4611 ND, Bergen op Zoom Tel.: 0164-237418 email: info@waterput.nl