agenda waterput instores

ga dat zien in gebouw-T
door de waterput warm aanbevolen

80's VERantwoord
Zaterdag 20 juni aanvang: 21:00 uur entree: € 11,25

80’s Verantwoord brengt het beste van toen terug naar de dansvloer in Bergen op Zoom! Van Toto tot The Cure en a-ha; we zoeken grens op tussen topplaten en (corny) hitjes. Haal die foute ’80s dansmoves uit de kast, Doe Maar!

bestel kaarten

THERAPY?
DONDERDAG 10 SEPT aanvang: 20:30 uur entree: € 27,25

Sinds de release van hun eerste single Meat Abstract in 1990 heeft de Noord-Ierse rockband Therapy? zeven platenlabels, drie drummers en een cellist versleten, zagen ze de opkomst van de mobiele telefoon, een pc op elk bureau, het internet, een Europese munt, wifi, het komen en gaan van grunge, emo en nu-metal en brachten intussen maar liefst vijftien albums uit en verkocht het bij elkaar 3 miljoen platen. In 2020 viert Therapy? hun dertigjarig bestaan met een speciaal compilatiealbum en een jubileumtour. Verwacht deze avond alle hits als Diane, Nowhere, Trigger Inside, Die Laughing, illustere b-kantjes en wellicht zelfs nieuw materiaal. Op donderdag 10 september komt deze alt-metal grootheid naar Bergen op Zoom!

bestel kaarten

PROCOL HARUM
DONDERDAG 17 SEPTEMBER aanvang: 20:30 uur entree: € 47,25

Wie kent niet de prachtige nummer-1-hit A Whiter Shade of Pale van de Britse legendarische band Procol Harum? De muzikanten, sinds het begin van de jaren zestig bij elkaar, gaan de geschiedenis in als de wegbereiders van de progressieve rock. De samenstelling van de band is in de loop van de jaren vaak veranderd, maar zanger & pianist Gary Brooker en tekstschrijver Keith Reid zijn constanten. Ook maakt bijvoorbeeld de legendarische gitarist Robin Trower af en aan deel uit van Procol Harum.

bestel kaarten

naar de volledige agenda van gebouw-t

BLijf op de hoogte van releases en aanbiedingen via onze nieuwsbrief

Bosstraat 36, 4611 ND, Bergen op Zoom Tel.: 0164-237418 email: info@waterput.nl