agenda waterput instores

ga dat zien in gebouw-T
door de waterput warm aanbevolen

OP DE T FESTIVAL + AFTERPARTY
DO 26 MEI

Gebouw-T presenteert: de 10e editie van Op De T Festival, op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei. Deze bijzondere jubileumeditie moest al tweemaal uitgesteld worden maar dit jaar is het echt zover. Het wordt een extra groot feest wat we samen vieren met alle bezoekers, artiesten en vrijwilligers. Op De T Festival is een festival voor jong en oud. Toegang is helemaal gratis!

666 The Nightmare, Tim Knol & The Bluegrass Boogiemen, De Baron, Squander Squad, Blaas of Glory en Mindblow komen spelen op het Wilhelminaveld. Naast muziek biedt het festival nog veel meer. Er een grote kinderhoek, silent disco en verschillende drank- en eetkraampjes. Het reguliere programma duurt tot 20.00 uur, daarna is de gratis afterparty in Gebouw-T.

bestel kaarten

THERAPY?
DO 02 JUNI

Sinds de release van hun eerste single Meat Abstract in 1990 heeft de Noord-Ierse rockband Therapy? zeven platenlabels, drie drummers en een cellist versleten, zagen ze de opkomst van de mobiele telefoon, een pc op elk bureau, het internet, een Europese munt, wifi, het komen en gaan van grunge, emo en nu-metal en brachten intussen maar liefst vijftien albums uit en verkocht het bij elkaar 3 miljoen platen. In 2020 viert Therapy? hun dertigjarig bestaan met een speciaal compilatiealbum en een jubileumtour. Deze tour werd om de inmiddels bekende reden verder uitgesteld naar 2022. Verwacht deze avond alle hits als Diane, Nowhere, Trigger Inside, Die Laughing, illustere b-kantjes en wellicht zelfs nieuw materiaal.

bestel kaarten

FOCUS
DO 23 JUNI

Focus bestaat 50 jaar en viert dit bijzondere jubileum met een twee lange sets omvattend optreden in Gebouw-T. Nog altijd is de legendarische band ‘alive & kicking’ en wordt er onvermoeibaar rond de wereld getourd. Met een volstrekt unieke vorm van progressieve rock manifesteerde Focus zich in de eerste helft van de zeventiger jaren als het succesvolste en meest gewaardeerde exportproduct van de Nederlandse popmuziek. De hoofdzakelijk instrumentale hits ‘Hocus Pocus’, ‘House Of The King’ en ‘Sylvia’ hebben zich als tijdloos bewezen. Albums als ‘Moving Waves’, ‘Focus 3’ en ‘Hamburger Concerto’ staan te boek als monumentaal.

bestel kaarten

POPMONUMENT: EEFJE DE VISSER e.a.
ZA 10 SEPTEMBER

PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, presenteert vandaag de eerste naam voor de editie van Bergen op Zoom op zaterdag 10 september. Nederlands succesvolle artiest Eefje de Visser is de headliner van het festival. Ze speelt samen met haar band in poppodium Gebouw-T. De kaartverkoop is direct van start. Voor een kaartje betaal je 35,00 euro inclusief servicekosten.

BESTEL KAARTEN

JOHN WAITE
DO 15 SEPTEMBER

John Waite brengt zijn 40-jarige carrière naar Gebouw-T! De Britse zanger, bekend als frontman van The Baby’s en Bad English heeft gedurende zijn loopbaan talloze hits gescoord zoals Isn’t It Time en Everytime I Think Of You (met The Baby’s), Time Stood Still en When I See You Smile (met Bad English) en Missing You (als John Waite solo).

BESTEL KAARTEN

NEW COOL COLLECTIVE
VR 16 SEPTEMBER

De achtkoppige, altijd goedgeklede band, New Cool Collective toerde al over de hele wereld. De band won vele awards en weet met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo iedereen aan te steken. Afgelopen jaar bracht de band het album Dansé Dansé. In november verschijnt het vervolg op de samenwerking met Matt Bianco getiteld: High Anxiety.

BESTEL KAARTEN

80'S VERANTWOORD
ZA 01 OKTOBER

Herontdekt dé credible knallers van de jaren ’80 bij 80’s Verantwoord! The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug op de dansvloer in Bergen op Zoom!

BESTEL KAARTEN

naar de volledige agenda van gebouw-t

BLijf op de hoogte van releases en aanbiedingen via onze nieuwsbrief

Bosstraat 36, 4611 ND, Bergen op Zoom Tel.: 0164-237418 email: info@waterput.nl