agenda waterput instores

ga dat zien in gebouw-T
door de waterput warm aanbevolen

RHEA
ZA 07 AUGUSTUS

Al meer dan drie jaar bewijst RHEA dat rock’n roll zeker nog niet op zijn retour is. Sterker nog, ze maken een kunst van het innoveren in rock’n roll. In 2019 bracht de jonge band het eerste gedeelte van het debuutalbum uit, waarin al snel duidelijk werd wat het handelsmerk is; scheurende riffs met gitaren, stevige drums en de moderne sound van de toetsenist. Het debuutalbum “Lust For Blood” werd gevolgd met supportacts voor Royal Blood en Wolfmother. In België verkoopt RHEA het ene na het andere concert uit, waar ze dit jaar ook speelde in het stadion van KAA GENT. Wil jij één van de meest getalenteerde bands van onze zuiderburen zien rocken? Dan is dit jouw Any Minute Now!

bestel kaarten

FFOOSS + MAGNETIC SPACEMAN
ZA 14 AUGUSTUS

Op zaterdag 22 mei is er een échte fuzzrockavond met FFOOSS bij ons op het podium, samen met opener Magnetic Spacemen.

bestel kaarten

AMSTERDAM KLEZMER BAND
DO 19 AUGUSTUS

De Amsterdam Klezmer Band is inmiddels een vaste en bijzondere waarde binnen de klezmer en balkan scène, maar vooral ook daarbuiten. Bijna 25 jaar gingen voorbij waarin de band het presteerde om geen seizoen van de radar te verdwijnen. De titel ‘hardest working band in klezmer’ zou de band dus niet misstaan. De AKB beleefde gouden momenten op Sziget, Lowlands, North Sea Jazz, Cité de la Musique, Concertgebouw, Paradiso, Wiener Konzerthaus en vele andere prachtige theaters, clubs en festivals over de hele wereld. Op 19 augustus staan ze in Gebouw-T!

bestel kaarten

HIGH HI
DO 2 SEPTEMBER

#1 in De Afrekening van Studio Brussel, dat is in België best een ‘dingetje’. Met het catchy ‘Daggers’ kreeg High Hi het voor elkaar. High Hi is een eclectische indiepop band uit Leuven en omstreken. Ze brengen een donkere, energieke sound die een mix is van jaren ’80 indie en jaren ’90 pop. High Hi bestaat uit: Anne-Sophie Ooghe, Dieter Beerten en Koen Weverbergh. Een powertrio met donderende gitaren, een salvo aan snaren en krachtige melodieën. Nieuwste plaat ‘Firepool’ verscheen 13 maart en sindsdien is de weg naar boven definitief gevonden. Een échte Any Minute Now! voordat je ze in 2021 op alle festivalweides gaat zien. De kaartverkoop is direct van start.

BESTEL KAARTEN

POPMONUMENT BERGEN Op ZOOM
O.A. RUBEN BLOCK (TRIGGERFINGER)
ZA 11 SEPTEMBER

PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, presenteert de eerste naam voor de editie van Bergen op Zoom op zaterdag 11 september. Ruben Block, bekend als frontman van de rockband Triggerfinger, is de headliner van PopMonument Bergen op Zoom. Meer namen voor het programma volgen binnenkort.

BESTEL KAARTEN

naar de volledige agenda van gebouw-t

BLijf op de hoogte van releases en aanbiedingen via onze nieuwsbrief

Bosstraat 36, 4611 ND, Bergen op Zoom Tel.: 0164-237418 email: info@waterput.nl