agenda waterput instores

ga dat zien in gebouw-T
door de waterput warm aanbevolen

morrissey Indeed
Vrijdag 21 sEPtember  aanvang: 20.30 uur entree: €16,50

Morrissey Indeed is een tribunteband van The Smiths en Morrissey, een van de invloedrijkste bands aller tijden. Samen met The obsCURE, een The Cure tributeband, komen zij naar Gebouw-T.

bestel kaarten

Ruben hein
zaterdag 22 september aanvang: 20.30 uur entree: €20,-

Groundwork Rising, het nieuwe album, is in alle opzichten een stap vooruit naar het begin. Naar het gevoel van ontdekken en terug naar waar het bij de muziek van Ruben Hein eigenlijk om draait: de stem en de piano.

bestel kaarten

gruppo sportivo
vrijdag 28 september aanvang: 20.30 uur entree: €17,50

Het legendarische muziekgezelschap Gruppo Sportivo gaat weer optreden! Na vier jaar lang een studio-only band te zijn geweest, gaan ze in combinatie met een nieuw album een clubtour doen.

bestel kaarten

any minute now: go march
donderdag 4 oktober aanvang: 20.00 uur entree: €7,50

Go March is een instrumentaal trio vanuit Antwerpen. Een reeks jamsessies resulteerde in 2015 in de debuutsingle 'Rise', een elektronische post-rock screamer à la Mogwai meets Kraftwerk, maar dan wel met alle elementen van een nieuwe, frisse en hongerige band

bestel kaarten

fleddy melculy
vrijdag 5 oktober aanvang: 20.30 uur entree: €15,-

Uit pure liefde voor hardcore, metal en met veel zin in entertainmen wordt de eerste demo ingeblikt. In een halfjaar tijd, na de video 'T-shirt van Metallica', ontpopt de band zich tot één van de populairste Belgische metalacts.

bestel kaarten

mARBLE SOUNDS
VRIJDAG 12 OKTOBER aanvang: 20.30 uur entree: €12,50

Eind augustus 2018 verschijnt ‘The Advice To Travel Light’, het vierde studio album van Marble Sounds. Tijd voor de Belgen om weer eens langs Gebouw-T te komen voor een optreden!

bestel kaarten

le noise - tribute to neil young
zaterdag 13 oktober aanvang: 20.30 uur entree: €12,50

Le Noise speelt zijn favoriete Neil Young-songs met wat de bandleden verstaan onder de Crazy Horse-feel. Grote songs komen voorbij, maar ook verborgen parels van albumtracks.

bestel kaarten

JW Roy & the royal family
vrijdag 26 oktober aanvang: 20.30 uur entree: €16,-

JW Roy wordt alom gezien als de Americana vertolker van Nederland. Tijdens deze tour speelt hij met zijn band zijn nieuwe nummers, zijn oude hits en klassiekers uit het Americana-oeuvre.

bestel kaarten

Matt bianco
donderdag 1 november aanvang: 20.00 uur entree: €21,50

Matt Bianco is de Engelse band rondom Matt Reilly, die opgericht is in 1982. Door hits als 'Half A Minute' werd matt Bianco een van de grootste acts van de jaren 80. Ter ere van hun vijftiende album staat de band in Gebouw-T.

bestel kaarten

Het zesde metaal
zaterdag 3 november aanvang: 20.30 uur entree: €15,-

West-Vlaams is niets meer of niets minder dan de moedertaal van frontman en stuwende kracht Wannes Cappelle. Maar wát hij met die taal doet, maakt van Het Zesde Metaal een groep die het verschil maakt.

bestel kaarten

any minute now: mooneye
donderdag 8 november aanvang: 20.00 uur entree: €7,50

Mooneye is de nieuwe band rond songschrijver Michiel Libberecht. In de zomer van 2017 achtte hij de tijd rijp om een versnelling hoger te schakelen: een full-band, een nieuwe naam en een eerste ep!

bestel kaarten

tim knol
vrijdag 9 november aanvang: 21.00 uur entree: €16,50

Na zijn succesvolle instore in De Waterput komt singer/songwriter Tim Knol in november terug naar Bergen op Zoom voor een volledige show! 

bestel kaarten

gare du nord
vrijdag 16 november aanvang: 21.00 uur entree: €21,50

Met een uitgebreide clubtour neemt de succesvolle urban jazz band Gare du Nord dit najaar voorlopig afscheid van het Nederlandse podium. Na ruim tien jaar onafgebroken toeren kiest de band in 2019 voor een sabbatical year.

bestel kaarten

mADE IN BELGIUM: COELY, FACES ON TV E.A.
zaterdag 17 NOVEMBER aanvang: 20.00 uur entree: €21,50

Made In Belgium presenteert de beste Belgische acts van dit moment! Op twee podia zie je opkomende namen en nieuw talent. Met dit jaar Coely, Faces On TV, Equal Idiots, Moonboat en Jan Verstraeten!

bestel kaarten

wild romance
vrijdag 23 november aanvang: 21.00 uur entree: €17,50

Dit is dé kans om Nederlands meest swingende en authentieke rockers live te zien & horen. The Wild Romance zijn nog steeds dé legendarische iconen van de Nederlandse rockmuziek.

bestel kaarten

VERDAMPT XL
zaterdag 24 NOVEMBER aanvang: 22.30 uur entree: €15,50

Verdampt is het dj-concept van Matthijs van Dam en Yannick Verrest. XL is geen XL als het niet een beetje extra is. Daarom nodigen Matthijs en Yannick deze editie niemand minder dan Colin Benders, Bolis Pupul en Betonkust uit!

bestel kaarten

george harrison 75 tribute
vrijdag 7 december aanvang: 21.00 uur entree: €14,-

Op 25 februari 2018 was het 75 jaar geleden dat George Harrison werd geboren. Een mooie aanleiding voor een – herzien - muzikaal eerbetoon aan de ‘stille Beatle’.

bestel kaarten

sven hammond
donderdag 13 december aanvang: 20.30 uur entree: €15,50

Sven Hammond komt terug! Op het laatste album Rapture gaat de band terug naar de roots: echtheid en pure emotie staat voorop, met een rauwe rockplaat als resultaat.

bestel kaarten

any minute now: bert dockx
donderdag 27 december aanvang: 20.00 uur entree: €7,50

Bert Dockx is zonder twijfel één van de meest unieke en begeesterde muzikanten en songschrijvers van de laatste jaren. Als spil van het zeskoppige Flying Horseman, als één derde van het onvolprezen Dans Dans en in zijn eentje met het Nederlandstalig, akoestische project Strand.

bestel kaarten

naar de volledige agenda van gebouw-t

BLijf op de hoogte van releases en aanbiedingen via onze nieuwsbrief

Bosstraat 36, 4611 ND, Bergen op Zoom Tel.: 0164-237418 email: info@waterput.nl