ga dat zien in gebouw-T
door de waterput warm aanbevolen

PMBoZ SQ promo3

PopMOnument: S10, RAMKOT, NAAZ, ROBIN KESTER, ILA en meer
ZA 09 SEPTEMBER

PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, vindt dit jaar op zaterdag 9 september plaats in de mooiste monumenten van Bergen op Zoom. 

Op het muziekprogramma staan: S10, RAMKOT, Naaz, Robin Kester, Noémie Wolfs, ILA, Loupe, Jimmy Diamond, Penny Roox en YoungRubbi komen naar Bergen op Zoom. Speciaal voor PopMonument ontwikkelt Luka een multidisciplinaire performance getiteld ‘Solastalgia‘. De optredens vinden plaats in de mooiste monumenten van de stad, waaronder in stadspaleis Markiezenhof, de Gevangenpoort, Provoosthuis, Gebouw-T en Theater De Maagd.

BESTEL KAARTEN
Spinvis Kleur Liggend

SPINVIS
ZA 16 SEPTEMBER

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Nu mogen wij hem voor de 5e keer ontvangen in Bergen op Zoom.

BESTEL KAARTEN
2022 10 25 krissy matthews x

BERGS BLUESFESTIVAL
ZO 01 OKT

Stichting Live@Zoom organiseert het 14e Bergs Bluesfestival in Gebouw-T met een prachtige line-up: Krissy Matthews (UK), Gumbo Kings en Bas Paardekooper.

BESTEL KAARTEN
DSC08448 (c) Tone Verswijfel

MELTHEADS + MARATHON
DO 05 OKT

De twee spannendste gitaarbands uit de Benelux op één Any Minute Now! avond.

BESTEL KAARTEN
STOP MAKING SENSE TIVOLI 9

BLANKO: TALKING HEADS TRIBUTE
VR 13 OKT

In 2023 is het veertig jaar geleden dat de beste concertfilm ooit werd opgenomen in het Pantages Theater te Hollywood. Regisseur Jonathan Demme (o.a. “Silence Of The Lambs” en “Philadelphia”) wist de bijzondere sfeer van dit Talking Heads concertvoortreffelijk vast teleggen. Talking Heads voorman David Byrne loopt het podium op en speelt solo Psycho Killer. Na elke song komen er meer bandleden op het podium, dat tegelijkertijd door het technische team steeds verder wordt uitgebouwd en waar op de achtergrond woorden, foto’s en kindertekeningen worden geprojecteerd.

BESTEL KAARTEN
Persfoto © 2022 Johan Breij.nl

PINK PROJECT
VR 27 OKT

Al ruim een kwart eeuw weet Pink Project the Band de muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten in theaters en op poppodia. Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow én indrukwekkende visuals is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan. Pink Project zal het publiek tijdens deze show verwennen met een integrale uitvoering van het meesterwerk The Dark Side of The Moon, dat dit jaar 50 jaar bestaat (1973). Daarnaast zal de setlist bestaan uit meer ‘early works’.

BESTEL KAARTEN

naar de volledige agenda van gebouw-t

BLijf op de hoogte van releases en aanbiedingen via onze nieuwsbrief

Bosstraat 36, 4611 ND, Bergen op Zoom Tel.: 0164-237418 email: info@waterput.nl