agenda waterput instores

waterput instore: cansHaker pi
zaterdag 26 mei aanvang 16.00 uur 

Power, energie en speelplezier, dat stralen de genadeloze Amsterdamse garagerockers Canshaker Pi ieder optreden opnieuw uit. Denk Pixies, denk Pavement, denk jong, fris, ontwapenend en heftig. In De Waterput presenteert de band hun in mei bij het toplabel Excelsior te verschijnen tweede album Naughty Naughty Violence. Net terug van SXSW (Austin, Texas) zetten ze zaterdag 26 mei (16.00 uur) ook De Waterput op zijn kop met een gratis instore.

ga dat zien in gebouw-T
door de waterput warm aanbevolen

morrissey Indeed
Vrijdag 21 spetember  aanvang: 20:30 uur entree: €16,50

Morrissey Indeed is een tribunteband van The Smiths en Morrissey, een van de invloedrijkste bands aller tijden. Samen met The obsCURE, een The Cure tributeband, komen zij naar Gebouw-T.

bestel kaarten

Gruppo Sportivo
vrijdag 28 september aanvang: 20:30 uur entree: €17,50

Het legendarische muziekgezelschap Gruppo Sportivo gaat weer optreden! Na vier jaar lang een studio-only band te zijn geweest, gaan ze in combinatie met een nieuw album een clubtour doen.

bestel kaarten

fleddy melculy
vrijdag 5 oktober aanvang: 20:30 uur entree: €15,-

Uit pure liefde voor hardcore, metal en met veel zin in entertainmen wordt de eerste demo ingeblikt. In een halfjaar tijd, na de video 'T-shirt van Metallica', ontpopt de band zich tot één van de populairste Belgische metalacts.

bestel kaarten

Le Noise - Tribute to neil young
zaterdag 13 oktober aanvang: 20:30 uur entree: €12,50

Le Noise speelt zijn favoriete Neil Young-songs met wat de bandleden verstaan onder de Crazy Horse-feel. Grote songs komen voorbij, maar ook verborgen parels van albumtracks.

bestel kaarten

matt Bianco
donderdag 1 november aanvang: 20.00 uur entree: €21,50

Matt Bianco is de Engelse band rondom Matt Reilly, die opgericht is in 1982. Door hits als 'Half A Minute' werd matt Bianco een van de grootste acts van de jaren 80. Ter ere van hun vijftiende album staat de band in Gebouw-T.

bestel kaarten

tim knol
vrijdag 9 november aanvang: 21.00 uur entree: €16,50

Na zijn succesvolle instore in De Waterput komt singer/songwriter Tim Knol in november terug naar Bergen op Zoom voor een volledige show! 

bestel kaarten

naar de volledige agenda van gebouw-t

BLijf op de hoogte van releases en aanbiedingen via onze nieuwsbrief

Bosstraat 36, 4611 ND, Bergen op Zoom Tel.: 0164-237418 email: info@waterput.nl