agenda waterput instores

ga dat zien in gebouw-T
door de waterput warm aanbevolen

JACK POELS
ZA 11 JULI

Na 35 jaar komt Jack Poels met zijn allereerste solo-album, live bijgestaan door Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans. De begeleiding is klein gehouden waardoor de poëtische teksten nog meer opgloeien en licht werpen op de soms duistere wegen van het leven. Limburgstalige ballades, die wijsheid ademen, kleurvelden schilderen en getuigen van oprechtheid. Liedjes waar fans van het rustige werk van Rowwen Hèze dolenthousiast van zullen worden. Jack Poels speelt deze avond 2 shows.

bestel kaarten

OPERA ALASKA
VR 17 JULI

Een toevallige ontmoeting in 2017 in één van de filialen van het wereldberoemde Zweedse meubelconcern was de vonk die nodig was om singer/songwriter Marien Dorleijn en gitarist Marzio Scholten bij elkaar te brengen. Zeker toen ze er ter plekke achterkwamen dat ze op steenworp afstand van elkaar wonen. Marien Dorleijn en Marzio Scholten delen een liefde voor songwriting, gear en muziek maken.

bestel kaarten

TIM KNOL
ZA 25 JULI

Sinds het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 gaat het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, de single Sam werd een hit en heel Nederland wist: deze jongen heeft talent. De carrière van Tim Knol is pas een jaar of tien bezig, maar de jonge singer-songwriter met de oude ziel heeft nu al meer memorabele momenten meegemaakt dan andere artiesten in een heel leven. Drie albums in drie jaar en optredens op alle grote festivals, in talloze clubs en in kleine én grote theaterzalen volgden.

bestel kaarten

MINTZKOV (ANY MINUTE NOW!)
VR 31 JULI

Onderweg naar een blinde muur trok iemand de handrem op. De aarde bleef draaien, de jagende wolken keken met open mond naar de ratrace beneden. Maar bij Mintzkov kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Al sinds jaren een vastgediende in het Vlaamse poplandschap. Na album ‘Sky Hits Ground’ uit 2013 was het een tijd stil. Maar dit is Mintzkov anno 2020: een driekoppige crew met Philip Bosschaerts, Lies Lorquet en Min Chul Van Steenkiste. Een constructie sterker dan ooit tevoren – ooit al eens een driehoek proberen om te buigen? Nieuwe plaat ‘Oh Paradise’ verscheen dit jaar. De motor vonkt, de crew is klaar om de kosmos in te schieten. Klamp je vast aan het dichtstbijzijnde handvat. Daar gaan we.

bestel kaarten

TANGARINE
ZA 08 AUGUSTUS

De onafscheidelijke tweelingbroers Sander en Arnout Brinks vormen samen folkduo Tangarine. Hetzelfde uiterlijk, een identiek leven, onafscheidelijke stembanden. Zo was het altijd, tot 2017. Nieuw album ‘Because of You’ is de soundtrack van het ontregelde broederschap. Het leven heeft ze uit elkaar gedreven. Ze delen nog altijd dezelfde tourbus en ze staan nog elke avond zij aan zij op het podium, maar hun levenswegen zijn van elkaar afgebogen.

bestel kaarten

MICHELLE DAVID & THE GOSPEL SESSIONS
ZA 15 AUGUSTUS

Michelle David & The Gospel Sessions kijkt terug op een veelbewogen jaar. Het album ‘The Gospel Sessions vol. 3’ werd genomineerd voor een Edison Award, kreeg internationaal lovende kritieken en de band mocht optreden voor niemand minder dan het koninklijk echtpaar. Persoonlijk kreeg frontvrouw Michelle David echter een zware klap te verduren toen bij haar borstkanker werd geconstateerd. Inmiddels is ze hersteld en terug met een nieuw album dat swingt als nooit tevoren.

bestel kaarten

HIGH HI (ANY MINUTE NOW!)
VR 21 AUGUSTUS

#1 in De Afrekening van Studio Brussel, dat is in België best een ‘dingetje’. Met het catchy ‘Daggers’ kreeg High Hi het voor elkaar. High Hi is een eclectische indiepop band uit Leuven en omstreken. Ze brengen een donkere, energieke sound die een mix is van jaren ’80 indie en jaren ’90 pop. High Hi bestaat uit: Anne-Sophie Ooghe, Dieter Beerten en Koen Weverbergh. Een powertrio met donderende gitaren, een salvo aan snaren en krachtige melodieën. Nieuwste plaat ‘Firepool’ verscheen 13 maart en sindsdien is de weg naar boven definitief gevonden. Een échte Any Minute Now! voordat je ze in 2021 op alle festivalweides gaat zien. De kaartverkoop is direct gestart.

bestel kaarten

BERTUS eN RUUD BORGERS
ZA 29 AUGUSTUS

De Brabantse rockmuzikant en saxofonist Bertus Borgers bracht een schitterend fotoboek uit met verhalen uit zijn familie. Hijzelf maakte jarenlang furore in Golden Earring, Herman Brood, Raymond van het Groenewoud en in eigen bands Mr. Albert Show en Sweet d’Buster. Al die verhalen draaien om het maken van muziek, wat bij Borgers al generaties lang bij het dagelijks leven hoort. Vroeger klonk alles akoestisch, vanaf de jaren zestig kwam het volume met de elektriciteit en tegenwoordig verspreiden de professionals in de familie hun muziek wereldwijd langs de digitale snelweg. Maar het samen muziek maken zonder bijbedoelingen bleef het belangrijkste. Rock, Soul en Blues hebben in deze familie een gezellige klank want het zorgde altijd voor veerkracht en samenhang in moeilijke tijden. Met zijn jongste broer, die Onze Ruud wordt genoemd en gitaar speelt, presenteert Bertus verhalen en brengt muziek die daarbij hoort: muziek die, hoe kan het ook anders, in hun dagelijks leven past.

bestel kaarten

naar de volledige agenda van gebouw-t

BLijf op de hoogte van releases en aanbiedingen via onze nieuwsbrief

Bosstraat 36, 4611 ND, Bergen op Zoom Tel.: 0164-237418 email: info@waterput.nl