draaitafels en pick-ups

Pioneer PLX-500  / DM-40 Speakers

Pioneer PLX-500: €299.99 
Pioneer DM-40-BT: € 199.99 (Actieve speakers) 
Pioneer Combi DM-40-BT:  € 475,-Pioneer Combi DM-50-BT: €545,-

Omdat de Pioneer PLX-500 een voorversterker heeft, en de DM-40 Speakers actieve speakers zijn kunnen deze direct op elkaar worden aangesloten zonder extra versterker ertussen. 

Specs PLX-500 
•Pioneer analoge direct-drive draaitafel
•snelheden: 33 1/3, 45 en 78 rpm
•motor: 3-fase, brushless gelijkstroom motor
•met stofkap
•pitch: +/- 8%
•signaal/ruis verhouding: >50 dB
•materiaal platter: aluminium
•starttijd: binnen 1 seconde (op 33 1/3 rpm)
•uitgangen: stereo uit (RCA; phono/line selecteerbaar), USB-B

De DM-50 is het grotere broertjes van de DM-40. In de DM-50 zit meer volume en bas. 

reserveren/bestellen

Pro-Ject T1

Verkrijgbaar in zwart & Walnoot.
De Pro-Ject T1 platenspeler is een instapmodel van nieuwste generatie. De T1 van Pro-Ject is de eerste platenspeler T-Line, die al echte hifi-geluidskwaliteit voor weinig geld levert. Dit met gebruik van hoogwaardige materialen, een stijlvolle uitstraling en een ongelooflijk levendig geluid. Tijdens het uitgebreide ontwikkelingsproces is er zorgvuldig voor gezorgd dat er geen verlies van geluidskwaliteit is, ondanks zijn scherpe prijs. Het modieuze, CNC gefreesd chassis, in glanzend zwart, mat wit of in walnoot verkrijgbaar, bevat geen plastic onderdelen en is geheel zonder holtes, zodat geen ongewenste trillingen in het chassis optreden. Overeenkomstig deze filosofie is het plateau van vast glas. Dit in tegenstelling tot in deze prijsklasse vaak toegepaste kunststof of lichtgewicht stalen dekken, zodat ongewenste resonanties effectief kunnen worden onderdrukt. Geniet van je LP verzameling!

€349.99

Pro-Ject T1 Phono SB
(Met Voorversterker)

Verkrijgbaar in zwart & Walnoot.
De Pro-Ject T1 Phono SB is een audiofiele nieuwe generatie draaitafel met phono-voorversterker en elektronische toerenregelaar. De T1 van Pro-Ject is de eerste draaitafel van de T-Line die voor weinig geld een echte high-fidelity-geluidskwaliteit levert. Dit met gebruikmaking van hoogwaardige materialen, een stijlvolle uitstraling en een ongelooflijk levendig geluid. Tijdens het uitgebreide ontwikkelingsproces is ervoor gezorgd dat ondanks de ongelooflijke prijs niet op de geluidskwaliteit werd ingeboet. Vergeleken met het standaard T1-model heeft de Phono SB-versie een geïntegreerde, hoogwaardige MM-phono-voorversterker die is ontwikkeld door Pro-Ject en een elektronische toerentalschakelaar tussen 33 en 45 RPM. Het stijlvolle, CNC-bewerkte chassis, verkrijgbaar in hoogglanzend zwart, matwit & walnoot, bevat geen kunststof onderdelen en is volledig stijf gebouwd, zodat er geen ongewenste trillingen in het chassis kunnen optreden. In overeenstemming met deze filosofie, is de glazen plaat ook solide. In tegenstelling tot kunststof of licht stalen platen, worden ongewenste resonanties effectief onderdrukt.

€399,99

Pro-Ject T1 BT 
(Met Bluetooth

Verkrijgbaar in zwart & Walnoot.
Bovenop het basismodel beschikt de T1 BT over een ingebouwde phonostand en een Bluetooth-zender voor draadloze muziekstreaming naar uw favoriete Bluetooth-ingeschakelde luidsprekers.

Features
Belt-driven
Built-in phono stage and Bluetooth for wireless use
Anti-resonant sub-platter design
Heavy 8mm, zero-resonance blasted-glass platter
Precision CNC‘d heavy full chassis: NO hollow spaces, NO plastic
Ortofon OM5e moving magnet pickup
8,6“ highly precise and light aluminium tonearm
Low friction, vibration free tonearm bearing
One-piece tonearm design with integrated headshell
Super shielded, semi-symmetrical, low-capacitance phono cables - purpose designed by Pro-Ject
Vibration absorbing feet
Elegant dustcover with adjustable hinges
Available in High-Gloss Black, Satin White and Walnut
Hand-made in Europe

€449.99

Pro-Ject Automat A1

Volledig automatisch (Met voorversterker)

Volgens Pro-Ject is de nieuwe Automat A1 speciaal bedoeld voor mensen die wel naar vinyl willen luisteren, maar toch wat aanhikken tegen de complexe bediening van een reguliere platenspeler. Bij de Automat A1 hoeft u zich qua bediening nergens zorgen over te maken. Leg een plaat op het plateau, druk op start en luisteren maar. De naald wordt automatisch op de plaat gezet en aan het eind wordt de speler al even automatisch gestopt en keert de arm terug.

€399.99

reserveren/bestellen
Crosley

Crosley Plug & Play C62

Walnoot

Speel met de Crosley C62 direct je favoriete platen af via de meegeleverde speakers. De speakers zijn makkelijk aan te sluiten en hebben dezelfde kleur als de platenspeler. Dankzij anti-skating blijven de naald en toonarm in balans, waardoor je naar een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit luistert. Is je favoriete plaat afgelopen? Koppel dan via bluetooth een smartphone aan de platenspeler. Zo geniet je draadloos van digitale muziekcollectie.

€ 269.99

reserveren/bestellen

Okki nokki one

the record cleaning machine reinvented

  • Eén enkele bedienknop: zeer gemakkelijk in gebruik.
  • Een klein (label formaat) plateau én een normaal 12 inch plateau: de gebruiker kan dus zelf kiezen wat hij het fijnst vind. Het kleine plateau is ook ideaal voor singles.
  • Roestvrij stalen platenklem met een labelcover: de gebruiker kan zelf kiezen of hij de labelcover wil gebruiken of alleen de platenklem.
  • Een indicator aan de buitenzijde, waardoor gemakkelijk het vloeistofniveau kan worden bekeken.
  • Een “all-in-one” vacuüm arm: de 12 inch / 10 inch / 7 inch arm in één.
  • Inclusief geitenharen borstel en concentraat voor een liter reinigingsvloeistof.
  • Inclusief stofkap.

€549.99

reserveren/bestellen

BLijf op de hoogte van releases en aanbiedingen via onze nieuwsbrief

Bosstraat 36, 4611 ND, Bergen op Zoom Tel.: 0164-237418 email: info@waterput.nl