draaitafels en pick-ups

Pioneer PLX-500

€299.99

•Pioneer analoge direct-drive draaitafel
•snelheden: 33 1/3, 45 en 78 rpm
•motor: 3-fase, brushless gelijkstroom motor
•rem: elektronisch
•pitch: +/- 8%
•signaal/ruis verhouding: >50 dB
•materiaal platter: aluminium
•starttijd: binnen 1 seconde (op 33 1/3 rpm)
•uitgangen: stereo uit (RCA; phono/line selecteerbaar), USB-B

reserveren/bestellen

Crosley Plug & Play C62 Grey / Walnoot

Geleverd met element
Materiaal Hout
Inclusief naald
Inclusief stofkap
Met speakers

€249.99

Pro-Ject T1T1

De Pro-Ject T1 platenspeler is een instapmodel van nieuwste generatie. De T1 van Pro-Ject is de eerste platenspeler T-Line, die al echte hifi-geluidskwaliteit voor weinig geld levert. Dit met gebruik van hoogwaardige materialen, een stijlvolle uitstraling en een ongelooflijk levendig geluid. Tijdens het uitgebreide ontwikkelingsproces is er zorgvuldig voor gezorgd dat er geen verlies van geluidskwaliteit is, ondanks zijn scherpe prijs. Het modieuze, CNC gefreesd chassis, in glanzend zwart, mat wit of in walnoot verkrijgbaar, bevat geen plastic onderdelen en is geheel zonder holtes, zodat geen ongewenste trillingen in het chassis optreden. Overeenkomstig deze filosofie is het plateau van vast glas. Dit in tegenstelling tot in deze prijsklasse vaak toegepaste kunststof of lichtgewicht stalen dekken, zodat ongewenste resonanties effectief kunnen worden onderdrukt. Geniet van je LP verzameling!

€319,99

Pro-Ject T1 Phono SB

De Pro-Ject T1 Phono SB is een audiofiele nieuwe generatie draaitafel met phono-voorversterker en elektronische toerenregelaar. De T1 van Pro-Ject is de eerste draaitafel van de T-Line die voor weinig geld een echte high-fidelity-geluidskwaliteit levert. Dit met gebruikmaking van hoogwaardige materialen, een stijlvolle uitstraling en een ongelooflijk levendig geluid. Tijdens het uitgebreide ontwikkelingsproces is ervoor gezorgd dat ondanks de ongelooflijke prijs niet op de geluidskwaliteit werd ingeboet. Vergeleken met het standaard T1-model heeft de Phono SB-versie een geïntegreerde, hoogwaardige MM-phono-voorversterker die is ontwikkeld door Pro-Ject en een elektronische toerentalschakelaar tussen 33 en 45 RPM. Het stijlvolle, CNC-bewerkte chassis, verkrijgbaar in hoogglanzend zwart, matwit & walnoot, bevat geen kunststof onderdelen en is volledig stijf gebouwd, zodat er geen ongewenste trillingen in het chassis kunnen optreden. In overeenstemming met deze filosofie, is de glazen plaat ook solide. In tegenstelling tot kunststof of licht stalen platen, worden ongewenste resonanties effectief onderdrukt.

€349.99 / 399.99

Technisat LP 300

Professionele DJ USB platenspeler met scratch- en digitaliseringsfunctie.
Quartz gestuurde directe aandrijving, 8 polige 2 fasen DC motor met electronische rem, aluminium LP bord, naald verlichting, autostop op het einde van de plaat, volledig uitgebalanceerde S-arm, instelbare drukkracht en antiscating, ingebouwde voorversterker (eenvoudig aansluiten aan de phone of AUX-ingang van je hifisysteem), verwisselbaar magneet systeem en PC opname software (Freeware).

PRODUCTSHEET

€199.99

Technisat LP 200Volautomatisch

Vol automatische platenspeler met USB aansluiting en digitaliseringsfunctie.
Aluminium LP bord en riem aandrijving, automatische arm, rechte en volledig uitgebalanceerde arm met instelbare drukkracht, ingebouwde voorversterker (eenvoudig aansluiten aan de phone of AUX-ingang van je hifisysteem), verwisselbaar magneet systeem en antiskating instelbaar.

TechniSat TechniPlayer LP 200. Soort: Draaitafel met riemaandrijving, Kleur van het product: Zwart, Zilver, Draaiplateau materiaal: Aluminium. Gewicht: 3,6 kg, Productafmetingen (B x H x D): 420 x 360 x 120 mm. Gewicht verpakking: 5,31 kg, Afmetingen verpakking (BxDxH): 510 x 475 x 240 mm

PRODUCTSHEET

€219.99

Marley + Speakes

Met de House of Marley Stir It Up Wireless + Get Together Duo geniet je van je favoriete platen in hoge geluidskwaliteit. De set bestaat uit een platenspeler en twee hifi speakers. De speakers beschikken over een ingebouwde versterker, waardoor je deze direct aansluit op de platenspeler. Wil je de speakers en platenspeler draadloos met elkaar verbinden? Dan schakel je bluetooth in. Door het gebruik van duurzame en gerecyclede materiaal is House of Marley een milieuvriendelijke keuze.

€ 379.99

BLijf op de hoogte van releases en aanbiedingen via onze nieuwsbrief

Bosstraat 36, 4611 ND, Bergen op Zoom Tel.: 0164-237418 email: info@waterput.nl